Plantilla

Syspro disposa amb una plantilla integrada per enginyers amb mes de deu anys d'experiència en el sector industrial amb plantes a nivell internacional i coneixements avançats GAMP.

Experiència

Syspro s'ocupa de totes les fases de un projecte, aportant la seva experiència en diversos sectors industrials:

 • Farmacèutic / Químic

  Syspro s'ha encarregat de la automatització, posada en servei i validació de diversos sistemes en plantes d'investigació i producció del sector químic i farmacèutic, abastant l'amplia varietat de processos desenvolupats en aquestes plantes.
 • Automoció

  Syspro ha tingut un contacte constant amb el sector de l'automoció, en el que ha realitzat projectes d'automatització de línies, robotització,... integrant sistemes de visió artificial en línies de muntatge, control de processos, millora de producció i control de qualitat.
 • Metal·lúrgia

  Syspro ha tractat l'integració d'utillatge, actuadors i instrumentació d'equips d'automatització en plantes metal·lúrgiques.
 • Sanejament d'aigües

  Syspro ha desenvolupat treballs de monitorització, automatització i control remot en plantes de tractaments d'aigua, (EDAR, ETAP, Estacions de bombeig...).
 • Alimentació

  Syspro ha realitzat projectes d'adquisició de dades, monitorització i anàlisi de processos per instal·lacions de refrigeració industrial i aliments precuinats. A mes, Syspro ha realitzat nombrosos projectes de control de qualitat usant visió artificial i robòtica en aquest sector.
 • Fusta

  Syspro ha realitzat treballs que engloban les diverses fases de la producció de taulers de fusta, com son el escorçat, transport, assecat i xapat.